14 березня 2023 року методист навчально-методичного кабінету психологічної служби, старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Світлана КЛІМ у рамках співпраці інституту з КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради провела першу зустріч онлайн-семінару для фахівців психологічної служби та педагогів Вербської, Дубенської, Мирогощанської, Повчанської, Смизької, Тараканівської територіальних громад із теми «Як плекати у собі психологічну стійкість та чому це важливо?».

Під час зустрічі учасники семінару розглянули поняття «резильєнтність» та її складові, обговорили психологічну стійкість педагогів в умовах воєнного стану, поповнили скарбничку психологічного інструментарію техніками для плекання психологічної стійкості педагогічних працівників.

                Щиро дякуємо КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» Дубенської міської ради та учасникам семінару за активну творчу співпрацю. Чекаємо на наступній зустрічі!