МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

ДЕРЖАВНА НАУКОВА УСТАНОВА

 «ІНСТИТУТ МОДЕРНІЗАЦІЇ ЗМІСТУ ОСВІТИ»

РІВНЕНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ІНСТИТУТ ПІСЛЯДИПЛОМНОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ

 

 

Шановні колеги!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Всеукраїнської науково-практичної онлайн-конференції «Сучасні виклики реалізації Концепції «Нова українська школа»: інноваційні освітні практики закладів загальної середньої освіти», яка відбудеться 13 грудня 2023 року на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (м. Рівне, вул. В’ячеслава Чорновола, 74).

Мета конференції: розглянути завдання та пріоритети інноваційної освітньої діяльності в системі освіти України, дослідити проблеми реалізації інноваційних освітніх практик та необхідність  їх упровадження для реформування Нової української школи,  визначити особливості   формування інноваційної професійної компетентності педпрацівників та  розвитку інноваційної діяльності  закладів освіти   у воєнний/повоєнний період. 

Напрями роботи конференції:

  • Нормативно-правове регулювання інноваційної діяльності у сфері освіти.
  • Реалізація здобутків вітчизняних науковців у практиці інноваційної діяльності в реалізації Концепції «Нова українська школа» у воєнний/ повоєнний час.
  • Інноваційні практики з розроблення моделей і систем готовності педагогічних колективів до здійснення інноваційної діяльності у сфері освіти.
  • Тенденції формування педагогічного менеджменту в інноваційній практиці закладів освіти.

Наукова тематика конференції: охоплює інноваційні освітні практики  учасників регіональних та всеукраїнських експериментів та  проєктів – закладів загальної середньої освіти в реалізації Концепції «Нова українська школа» у воєнний/повоєнний час.

У програмі конференції: пленарне засідання та секції відповідно до напрямів роботи конференції.

На конференцію запрошуються: науковці, педагогічні працівники обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти,  експериментальних й інноваційних закладів освіти та інші зацікавлені особи.

Мови конференції: українська, англійська.

Форма проведення: онлайн.

Відкриття та початок роботи конференції: 13 грудня 2023 року  об 11.00

 

 

Умови участі

1. Онлайн-доповідь, онлайн-виступ – участь у обговоренні за темою і напрямами роботи конференції.

2. Відеовиступ – трансляція відео ролику виступу та розміщення в матеріалах конференції.

3. Тези – включення доповіді чи виступу в програму конференції та розміщення тез обсягом 3-5 друкованих сторінок в е-збірнику матеріалів.

5. Стаття – розміщення у науково-методичному журналі «Нова педагогічна думка», що входить до переліку наукових фахових видань України категорії Б. Вартість публікації матеріалів учасників конференції – 80 грн за одну сторінку. Оплата буде здійснюватися лише після затвердження статті до друку. Про необхідність друкування статті в журналі «Нова педагогічна думка» вказати додатково. Вимоги до публікації розміщені за покликанням: http://npd.roippo.org.ua/index.php/NPD/about/submissions.

Учасники конференції отримають сертифікат.

Реєстрація учасників конференції здійснюється до 07 грудня 2023 року за покликанням: http://surl.li/mlewc

Контактна особа з організаційних питань:

Антонюк Лілія Володимирівна – завідувач лабораторії інноваційної діяльності Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, e-mail: kabidndr@gmail.com, м. тел. 0987685854.

Оргкомітет